Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Η Royal Mail προσθέτει πιλοτικά barcodes στα γραμματόσημά της

Το Βρετανικό Ταχυδρομείο (Royal Mail) προσθέτει barcodes σε περιορισμένο αριθμό γραμματοσήμων, αρχής γενομένης από τις 23 Μαρτίου, ως μέρος της προσπάθειας εκσυγχρονισμού της εταιρείας.

Τα barcodes θα ...

εφαρμοστούν πιλοτικά σε περίπου 20 εκατομμύρια γραμματόσημα και θα παρέχονται σε επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του λιανοπωλητή Viking Direct και μέσω των online καναλιών της Royal Mail.

Τα barcodes, που θα ταιριάζουν με το χρώμα του γραμματοσήμου, θα βρίσκονται δίπλα στο κύριο σώμα του, και θα διαχωρίζονται από μια διακριτή γραμμή.

Όπως επισημαίνεται, η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στην τρέχουσα προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Royal Mail, με στόχο να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη καινοτομία στους πελάτες της.

Γραμματόσημο της Royal Mail με barcode.

Σύμφωνα με τον Nick Landon, διευθύνοντα σύμβουλο της Royal Mail, «Με την πρωτοβουλία αυτή, η Royal Mail θα γίνει μια από τις πρώτες ταχυδρομικές υπηρεσίες στον κόσμο που θα προσθέσει μοναδικά barcodes στα γραμματόσημα.

Με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να μετεξελίξουμε την απλή σφραγίδα έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο βολικές, νέες υπηρεσίες στο μέλλον.

Η Royal Mail έχει μια μακρά ιστορία στη δημιουργία καινοτόμων ταχυδρομικών λύσεων. Η πιλοτική εφαρμογή barcodes στα γραμματόσημα αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Βάσω Βεγιάζη

Πηγή:https://www.metaforespress.gr